Sfaturi pentru îngrijirea extensiilor

Venim cu acest articol tocmai pentru că primim o mulțime de întrebări din partea clientelor care și-au pus extensii pentru păr, cu privire la modul în care se face mentenanța acestora. Chiar dacă noi facem un instructaj de fiecare dată când punem extensii, considerăm că este necesar să avem și undeva scris câteva elemente de mentenanță de bază.

Să nu ne înțelegeți greșit! Nu ne deranjează absolut deloc să ne întrebați orice, oricând, cu privire la întreținerea extensiilor. În final, este un lucru normal. Noi spunem tot timpul clientelor să ne sune ori de câte ori au probleme cu extensiile sau cu mentenanța lor.

 

Un prim sfat: folosește întotdeauna produsele recomandate de noi

Chiar dacă acestea sunt uneori puțin mai scumpe decât media. Consideră-le o investiție. Gândește-te că extensiile tale merită timpul și produsele necesare, pentru a putea să le acorzi o îngrijire corectă și completă. Din acest motiv, încearcă să ne urmezi sfaturile și să folosești produsele pe care ți le recomandăm.

Un lucru foarte important ulterior aplicării extensiilor este utilizarea șamponului și a balsamului, iar dacă nu poți să le folosești pe acestea două, este indicat să renunți la a-ți mai pune extensii. Nu este indicat să se folosească un simplu șampon care nu are sulfați. A avea grijă de extensii îneamnă mai mult decât atât, înseamnă hidratatare și să fie moale, astfel încât cuticulele din extensii să rămână drepte.

 

Al doilea sfat: să nu supraîncălzești părul cu placa

Atunci când folosești placa, nu o încălzi la o temperatură de peste 200 grade. Dacă ai păr blond, trebuie să îi acorzi o atenție specială pentru că este mai predispus la a se strica decât părul închis la culoare. În acest caz, chiar dacă ai păr blond sau extensii, încearcă să păstrezi temperatura plăcii în jurul valorii de 200 grade.

Ce trebuie să știi despre placa de întins părul este rolul acesteia, respectiv acela de a presa firele de păr care în final nu sunt altceva decât celule de piele moartă, între două plăci de titan care se încălzesc la temperaturi de până la 450 grade. Trebuie să înțelegi că totuși, este doar păr și că, nu ar trebui să îl chinui la temperaturi mai mari de 200 grade. Și aici discutăm de o atenționare pe termen lung. Modul de utilizare al plăcii trebuie să fie unul continuu, fără pauze. Atunci când începi să faci pauze, vei crea pete de arsură pe păr, indiferent dacă nu le vezi sau nu le simți. Trebuie să ții placa în mișcare tot timpul. Mai mult, atunci când folosești placa, este indicat să folosești și un spray pentru protecție termică.

 

Al treilea sfat: periază-ți părul corect

Sfatul cu numărul trei este și cel mai important în opinia noastră. Periajul trebuie să fie făcut corect indiferent dacă ai sau nu extensii de păr aplicate. Am observat uneori cliente cărora le dădeam peria în mână și mă prefăceam că mă duc pentru câteva minute să rezolv o problemă urgentă, cum își periau părul total greșit. Începeau să tragă de păr de la vârful capului înspre în jos.

Modul corect de a-ți peria părul este să ții în mână o șuviță, pe care să începi să o periezi din partea de jos. Apoi vei urca puțin mai sus și tot așa, până când vei ajunge cu periajul la rădăcină. De asemenea, este indicat să folosești o perie specială pentru extensii atunci când îți periezi părul. Această perie poți să o găsești în diferite forme și dimensiuni, iar noi îți recomandăm să o ai cu tine tot timpul, în poșetă. Nu te va lăsa să îți distrugi părul atunci când trebuie să ți-l periez în alt spațiu decât propriul tău budoir, sau la salon.

Acestea sunt cele trei sfaturi importante despre extensiile tale și de ce nu, și despre părul tău!

No Replies to "Sfaturi pentru îngrijirea extensiilor"


    Got something to say?

    Some html is OK