Reflexoterapia

reflexoterapia1

În cadrul Salonului Unika am căutat tot timpul să identificăm serviciile care să vă îmbunătățească starea generală a corpului, care să promoveze sănătatea și eliminarea toxinelor din corpurile voastre. Reflexoterapia vă va detensiona musculatura, ceea ce vă va aduce liniștea de care aveți nevoie, eliberând stresul zilnic.

Despre reflexoterapie se cunoaște că se bazează pe același principiu ca și acupunctura Chinezească. Masajul picioarelor prin presopunctură a fost utilizat în China în urmă cu 5000 de ani, la fel și în Egiptul Antic, în Nordul Americii și în Medicina Europeană a secolului XVI. Ce este frumos la reflexoterapie  este faptul că este una dintre terapiile care privește și tratează corpul ca și un întreg.

Teoria care spune că pentru orice organ al corpului există o terminație nervoasă în tălpi este o teorie care stă la baza reflexoterapiei. Veți auzi în timpul reflexoterapiei despre meridiane, acele canale electromagnetice care unesc anumite zone ale corpului. Masarea acestor puncte permit deblocarea anumitor zone ale corpului. Reflexoterapia relaxează corpul, eliminând stresul, iar dacă ne gândim că majoritatea bolilor apar din cauza stresului, putem să spunem că la Salonul Unika găsiți ajutorul necesar pentru a vă menține o sănătate de fier.

Reflexoterapia echilibrează circulația sângelui, sistemul digestiv, sistemul endocrin, sistemul imun precum și sistemul nervos, ceea ce ajută corpul să lupte împotriva infecțiilor. Vă ajută de asemenea corpul să elimine toxinele și să detensioneze musculatura.

Fiind o terapie non-invazivă, reflexoterapia este excelentă atunci când doriți să vă reveniți după anumite boli, operații sau perioade prelungite de stres, dar și pentru îmbunătățirea fertilității. Reflexoterapia nu se adresează unei anumite categorii, ci poate fi aplicată persoanelor de orice vârstă.