Nashi

90723-1

Produsele Nashi au apărut având la bază vastele cunoștințe Italienești în domeniul produselor de îngrijire capilară și corporală. Ei sunt cunoscuți pentru atenția și eleganța de care dau dovadă atunci când este vorba despre corpul lor și frumusețea exterioară.

Nashi – Șampon

Podoaba capilară a fost în ultimii ani tot mai intens studiată atât din punct de vedere Stilistic, cât și din punct de vedere medical. Considerăm produsele Nashi ca făcând parte din vârful de gamă în îngrijirea părului și în prevenirea căderii părului, motiv pentru care le folosim cu cea mai mare încredere.

Produsele Nashi sunt recunoscute la nivel mondial, fiind certificate pentru utilizarea Uleiului de Argan Bio.

Șampoanele Nashi au rolul de a fortifica firul de păr, de a-l hidrata și de a-i oferi luciul natural atât de mult căutat de toate femeile. Pe lângă efectul de îndesire, șamponul Nashi purifică scalpul și întărește rădăcina firului de păr.

Printre produsele pe care le folosim sunt și Nashi Argan Conditioner, care asigură modelarea și separarea firelor de păr, Nashi Argan Șampon, Nashi Argan Deep Infusion, care revitalizează firul de păr, Nashi Argan Oil, cu rol de hrănire și reparare.

Utilizarea produselor Nashi pune Salonul Unika pe harta mondială a frumuseții. Fiind mereu în căutarea serviciilor ideale pentru clientele noastre, ne dorim ca, ajutate de produsele Nashi, să vă oferim experiența unică a revitalizării și strălucirii părului vostru.

Nashi – Vopsea pentru păr

Am învățat de-a lungul timpului să avem încredere în produsele Nashi și să ne formăm o imagine prin intermediul acestora. Clientele noastre beneficiază astfel de cele mai bune tratamente pentru părul lor, iar rezultatele obținute le îndeamnă să revină și chiar să înceapă să utilizeze doar produsele Nashi.

Trebuie să precizăm în primul rând că atât măștile de păr, cât și balsamurile și uleiurile pentru păr sunt produse din Argan, fiind realizate în procent de 100% din produse Bio. Aceste produse nu au la bază elemente chimice sau elemente care derivă din substanțe petroliere. Podoaba capilară își va merita cu adevărat atributul primit, părul tău cunoscând o transformare uimitoare. Volum, putere, strălucire și dispariția firelor despicate sunt doar câteva dintre rezultatele pe care le veți obține utilizând produsele pentru păr Nashi.

Recomandăm produsele Nashi indiferent dacă vorbim despre îngrijirea firului de păr sau vopsirea acestuia. Salonul Unika se identifică prin intermediul acestor produse, mulțumirea și satisfacția clientelor noastre dându-ne de asemenea încredere în alegerea pe care și noi, la rândul nostru a trebuit să o facem cu mult timp în urmă.