Microdermabraziune

microdermoabrasion

Ne mândrim cu acest serviciu, fiind unul relativ nou pe piața din România. Considerăm important să menționăm că deși a fost conceput în anii 1990, abia în anul 2005 a intrat cu adevărat pe piața din America, odată cu descoperirea tratamentului cu pulbere de diamant. Din timpuri antice femeile și chiar și bărbații erau preocupați de tenul fin, fără riduri și fără alte probleme, cum ar fi acneele sau petele de pe piele. Egiptenii foloseau un tratament rudimentar, dar eficient, prin frecarea pielii cu un fel de hârtie de nisip. Evident, evoluția până la tratamentul cu pulbere de diamant a durat mai bine de 2000 de ani.

Cum ne-am hotărât să ne specializăm în Microdermoabraziune?

Adeseori ne-au călcat pragul persoane care aveau probleme cu exfolierea pielii din zona feței, cu cicatricile uneori mult prea evidente, cu probleme de pigmentare locală a pielii sau cu urmele de la acnee. Ne întrebau dacă avem vreo soluție, ne spuneau că au folosit diverse produse de hidratare, unele extrem de cunoscute și scumpe, altele mai puțin cunoscute și chiar îndreptate înspre medicina tradițională. Acelea au fost momentele în care am realizat că trebuie să oferim lumii serviciile de care au nevoie.

Microdermoabraziunea este cea mai facilă metodă de îndepărtare a celulelor moarte de la nivelul stratului epidermic al feței. Acest lucru permite să se niveleze pielea, lăsând în urmă o piele fină și elegantă.  Variantele de pulbere care pot fi folosite în tratamentele faciale erau cele de aluminiu, cristale sau diamante. Exista riscul în cazul pulberii de aluminiu și a pulberii de cristale să fie inhalate de către pacient sau să îi intre în ochi, putând să provoace iritații, și uneori chiar răni ușoare.

Pulberea cu diamante elimină acest risc, cel mult apărând o ușoară înroșire a zonei tratate. Dar cu ajutorul unor creme de hidratare și cu recomandarea de a nu vă expune imediat la razele UV, aceste ușoare efecte ale tratamentului vor dispărea.

Microdermoabraziunea vă va hidrata și curăța tenul, vi-l va întinde, va înlătura excesul de celule moarte, va minimiza aspectul cicatricelor și va înlătura ridurile mici. Tot prin intermediul Microdermoabraziunii veți elimina petele nedorite, veți îndepărta acneea și veți ajuta la creșterea nivelului colagenului și a elastinei.

La Salonul Unika ne străduim să vă întâmpinăm cu cele mai bune servicii și produse. La Salonul Unika vă veți regăsi spiritul tânăr.