Împachetări BrunoVassari

poza-5-body-wraps

Tratamentele Bruno Vassari sunt recunoscute şi indicate de către medici specialişti, fiind o metodă foarte bună şi eficientă de modelare şi hidratare a corpului. Salonul Unika are o îndelungată experiență în utilizarea produselor Bruno Vassari, reușind de-a lungul timpului să observe efectele benefice pe care le oferă.

Împachetările la rece, precum și împachetările cu pătură infraroșu sunt menite să lupte împotriva celulitei și a țesutului adipos. Rezultatele nu vor întârzia să apară, fiind observabile cu precădere regenerarea celulelor și fermitatea acestora. Țesutul va deveni tonifiat și pielea catifelată și suplă.

Tratamentul Bruno Vassari are rolul de a elimina toxinele și de a pune organismul într-o stare de funcționare perfectă. Un beneficiu al utilizării acestui tip de tratament îl constă și posibilitatea aplicării pe o anumită porțiune din corp, nu pe tot corpul.

Va acționa împotriva vergeturilor și va avea un efect de lifting aproape imediat. Lipsa fermității musculaturii este o altă problemă care poate să fie rezolvată cu ajutorul tratamentului Bruno Vassari.