Electrostimulare – Vacuum

vacuumCelulita este cuvântul pe care aproape fiecare femeie îl detestă. Celulita aduce cu ea o continuă încercare de identificare de noi mijloace prin care să fie eliminată din corp. Celulita pare să nu țină cont de persoană sau de majoritatea eforturilor pe care femeile le fac pentru a preveni apariția acesteia.

Formațiunile nodulare care apar pe șoldurile persoanelor care prezintă celulită nu arată foarte plăcut, motiv pentru care orice femeie ar trebui să își ia din timp măsurile de evitare a acestei probleme stringente. Trebuie să vă gândiți că fiecare an pe care îl lăsați să vă afecteze corpul este un an care va necesita multă muncă de recuperare și de revenire la aspectul inițial. Dacă pentru menținere veți avea nevoie de un număr mic de ședințe de Electrostimulare – vacuum, pentru recuperare și pentru îmbunătățire a esteticii corpului vostru veți avea nevoie de mult mai multă muncă.

Gândiți-vă că sunteți la mare și stați pe un șezlong. Gândiți-vă că vă invită un cunoscut să urcați pe scenă pentru o prezentare de modă. Gândiți-vă că mergeți la o petrecere la piscină sau pur și simplu că mergeți să înotați la bazin.

Toate aceste gânduri ar trebui să vă determine și să vă îndrepte pașii înspre Salonul Unika Studio, unde să beneficiați de cel mai bun tratament de Electrostimulare – vacuum, realizat cu ajutorul unor aparaturi de ultimă generație.