Our Listing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur id neque urna. Morbi fringilla risus non risus ornare elementum. In vitae sollicitudin arcu.

Coafor de la 15 lei

Acreditările pe care le-am primit participând atât în țară cât și în străinătate la cursuri de coafor ne-a ajutat să facem față concurenței și a schimbărilor semnificative în industria de profil. Suntem mereu la zi cu cele mai noi trenduri, ne place să experimentăm și să găsim varianta perfectă pentru fiecare dintre voi.

Epilare de la 20 lei

Considerăm că reputația noastră este una curată și prosperă, construită prin muncă și prin respectul pe care îl purtăm asupra clientelor noastre. Din acest motiv noi folosim cea mai bună ceară de epilat de pe piață, ceară despre care trebuie să precizăm că este de unică folosință.

Extensii de la 60 lei

Chiar dacă sunt din păr natural, Salonul Unika știe cum să le aplice astfel încât să nu fie vizibilă nicio diferență între părul tău și extensii, indiferent dacă îți dorești volum sau dacă vrei să ai părul cu câțiva centimetri mai lung. Oferim variante de extensii pe ring, pe care le considerăm a fi cele mai profesionale, ele arătând excelent odată ce au fost atașate.

Machiaj de la 40 lei

Cunoașterea aprofundată a gamei de culori, a relației dintre acestea precum și modul în care interacționează cu tenul, cu pleoapele și cu genele voastre ne îndeamnă să încercăm de fiecare dat să ne auto-depășim. Fie că este vorba despre un machiaj pentru o seară de neuitat în oraș alături de prieteni, sau este vorba despre ziua cea mai importantă din viața voastră, aceea în care deveniți mirese, Salonul Unika este pregătit să vă transforme visul în realitate.