Mezoterapia cu microace

needle-mesotherapy-londonAceastă terapie utilizează un aparat denumit Dermaroller, al cărui rol este de a realiza o inducție de colagen prin înțepături foarte fine. În principiu, mezoterapia cu microace se bazează pe capacitatea de vindecare a corpului, în urma aplicării a câtorva zeci de mii de micro-înțepături (micro-canale) în piele pe durata a câtorva minute.

Forma diamantată a microacelor ajută la vindecarea mult mai rapidă a pielii, iar dimensiunea lor foarte redusă nu va produce niciodată durere.

În urma utilizării mezoterapiei, produsele aplicate ulterior pe piele vor fi absorbite la o rată de aproape 3000%. Acest lucru înseamnă o viteză de regenerare a foliculilor pielii foarte mare. Se va stimula producerea de colagen, care va ajuta la întărirea pielii și la îmunătățirea structurii acesteia.

Tehnica de aplicare a Dermaroller-ului este una specială, fiind necesară trecerea de mai multe ori peste aceeași zonă. Acele vor acționa asupra terminațiilor nervoase, neprovocând durere, dar provocând în schimb anumite reacții în organism.

Mezoterapia cu microace se folosește pentru eliminarea urmelor de acnee și cicatrici, pe pielea care este îmbătrânită din cauza soarelui, în cazul ridurilor și a vergeturilor.