Despre noi

Deși pagina aceasta ar trebui să fie Despre Noi, haideți să o facem cumva Despre Voi. Pentru că întreaga noastră experiență și existență în acest domeniu vi se datorează. Am putea să îndrăznim să spunem că fără voi, noi nu am fi rezistat pe o piață în care trendurile se schimbă cu atâta rapiditate și mai ales, într-o piață în care Voi așteptați doar ceea ce este mai bun în materie de coafură, modă, produse.

Despre Voi se vorbește în salonul nostru în fiecare zi. Echipa noastră este educată în spiritul comunicării, atât între noi, membrii echipei, cât și cu Voi, cei care ne călcați pragul. Considerăm comunicarea cu clientul ca fiind elementul principal în definirea cadrului în care ne vom întâlni în viitor. Stabilirea unei conexiuni între echipa noastră și fiecare client sau posibil client, reprezintă țelul pe care Studio Unika îl urmărește.

Pozitivitatea reprezintă o atitudine în cadrul studioului nostru. Când ne călcați pragul, veți fi întâmpinați cu zâmbete și cu o atitudine menită să vă destindă, să vă facă să uitați de problemele de la muncă, de lipsa timpului sau de orice alte probleme. Vă vom face prezentări ale ultimelor trenduri, vă vom arăta produsele cele mai bune de pe piață și vă vom ajuta să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

După cum bine știți, alegerea unei coafuri sau a unei culori noi reprezintă o schimbare destul de importantă în viața dumneavoastră. Pentru că Studioul Unika își dorește ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de noua coafură, vom aloca oricât timp ar fi necesar pentru a analiza toate aspectele care vor contribui la noul look. Pentru că suntem la zi cu toate tendințele în materie de coafură, de produse și de culori, vom putea să facem împreună alegerea cea mai bună. Contează în cadrul acestei alegeri atât fizionomia feței, cât și forma firului de păr și culoarea naturală a acestuia. Deși sunt doar două dintre multe variabile care trebuie să fie luate în calcul, dorim ca în această pagină ”Despre Voi” să vă oferim câteva indicii cu privire la experiențele frumoase de care veți avea parte în cadrul Studioului Unika.

Cine suntem?

În general la această întrebare se răspunde cu anii de experiență care ne definesc și care marchează serviciile noastre ca fiind exemplare. Totuși, pentru că ne dorim să evităm stereotipurile, noi suntem cei la care trebuie să apelați atunci când corpul vostru are nevoie de relaxare, de o schimbare, de înfrumusețare, de stilizare sau de îngrijire suplimentară. Și la noi găsiți de toate, începând de la electrostimulare, masaj de relaxare, anticelulitic sau limfatic, la împachetări sau reflexoterapie, coafor, machiaj, cosmetică, tratamente faciale cu microdermoabraziune, unghii tehnice, epilare.

Ne simțim pregătiți pentru a face față oricărei provocări. Mai mult, ne prezentăm în fața voastră cu un know-how cules din experiențele întâlnite la cursurile de profil, la care participăm de ani buni și care de obicei se desfășoară în orașe cum ar fi Londra – una dintre capitalele modei – locul de unde pornesc multe dintre tendințele în domeniu.

Ce ne recomandă?

Satisfacția clientului este cea mai bună metodă de recomandare. Clientul care pleacă mulțumit, reprezintă cartea noastră de vizită. Și întreaga noastră existență gravitează în jurul clientului și în jurul satisfacției acestuia. Analizele pe care le-am realizat în ultimii ani ne-au arătat că cei mai mulți dintre voi, clienții care ne-ați călcat pragul, ați venit la noi în urma unei recomandări. Acest lucru ne arată că am depășit de multă vreme nevoia de a ne promova agresiv, de a investi în reclame publicitare sau în bannere. În schimb, investim în continua noastră pregătire, cea care de altfel reprezintă fundația dezvoltării noastre.

Cursurile pe care le-am făcut și workshop-urile la care am participat de-a lungul anilor, atât în țară cât și în străinătate, ne-au ajutat să înțelegem clientul, trendurile și modul în care trebuie îmbinate cele două elemente pentru a obține efectul scontat.

 

Ce ne diferențiază?

Nu căutăm să epatăm. Nu încercăm să arătăm ceea ce nu suntem. Nu ne dăm la o parte din a ne dedica în totalitate clientului.

Suntem un Salon de Înfrumusețare în Cluj-Napoca, orașul frumuseții și a bunului gust. Pentru că ne place orașul în care trăim, atunci cu siguranță răspundem pozitiv la frumusețile oferite de acesta și la oamenii care trăiesc sau tranzitează acest oraș. Cu o astfel de atitudine venim în întâmpinarea voastră încă din primul moment în care ne călcați pragul. Exponențial, pe măsură ce legăturile dintre noi se întăresc, pozitivismul nostru se transformă în încântare și apoi într-o bună dispoziție permanentă. A intra la noi în salon și a primi cel mai bun tratament, atât din punct de vedere al serviciilor cât și din punct de vedere al interacțiunii sociale reprezintă considerentul care ne diferențiază pe noi de alte saloane de profil.

 

În încheiere…

Am vrea să vă povestim încă multe lucruri Despre Noi, dar să nu uităm că am gândit această pagină ca fiind Despre Voi. În consecință, Salonul Unika își dorește să fie locul în care veți întâlni frumusețe, bună-dispoziție, exuberanță, cunoștințe, interacțiune socială plăcută, ultimele trenduri în materie de coafuri, culori și modă, tehnologie de ultimă generație și cel mai important lucru, pasiune.