Cariere

Munca în interiorul Salonului Unika este o constantă provocare. Fie că este vorba despre hairstyling, despre manichiură/pedichiură sau despre masaj, clienții care ne calcă pragul au standarde ridicate și solicită un nivel mare de profesionalism. Din acest motiv, ne dorim ca angajații noștri să fie pregătiți să facă față oricăror cerințe.

A face parte din echipa Salonului Unika înseamnă apartenența la o familie. Vei găsi în noi niște prieteni, oameni pregătiți să te sprijine atunci când ai nevoie și să îți ghideze pașii pentru a-ți ridica nivelul de calitate al muncii.

Este necesară dovada unei diplome care să arate încheierea unui curs de coafor sau cosmetică. Salariile sunt atrăgătoare și motivante, iar mediul de lucru este unul dinamic și înțelegător.

Un aspect la care ținem foarte mult este apropierea de client. Un angajat trebuie să fie un consultant pentru client, un confident și prieten. Clientul are nevoie să aibă încredere în persoana care se ocupă de aspectul exterior și așteaptă din partea acestuia sfaturi și idei despre cum să își îmbunătățească imaginea. În cadrul Salonului Unika discutăm fiecare caz în parte, deci atunci când un client caută o schimbare, vom lua o decizie împreună.

Vezi în continuare care sunt Locurile de Muncă disponibile și contactează-ne dacă ți se pare interesant!

 

Posturi vacante:

  1. Cosmetică – 1 post vacant
  2. Coafor – 1 post vacant